Sprog & Kultur rejser til Frankrig

Nice og Rivieraen – 28/10 – 31/10 2021

En lang weekend til Nice, hvor vi besøger regionen og dens mange attraktioner. Vi præsenteres for byens historie på fransk og oplever vigtige kunstnere, som er knyttet til byen. Om aftenen spiser vi god fransk mad på udvalgte restauranter.
Vi taler fransk hele tiden, og forbereder os til, hvad vi skal opleve. På den måde lærer du gode, brugbare gloser, så du kan forstå og deltage i aktiviteterne.

Nice er en populær destination, hvor flybilletter hurtigt er væk, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du er interesseret.

Bestil en brochure om turen til Nice – via email

Tur til Camargue – 27/5 – 1/6 2021


Vi opholder os i  Aix-en-Provence som er centralbeliggende. Derfra kører vi til Camargue , hvor vi besøger la ville fortifiée d’Aigues-Mortes og Les Saintes-Maries-de-la-Mer. Vi sejler på Rhônen og vil opdage det fredet natur område ”Le parc naturel régional de Camargue”. Vi tager også en dag til Marseille og besøger bycentrum omkring le Vieux-Port og MuCem.

Udsolgt


Bestil en brochure om turen til Camargue – via email

Tur til Aix-en-Provence – 2/6 – 6/6 2021

4 dage i Aix-en-Provence med fokus på kunst, arkitektur og historie. Alle guided ture bliver på fransk med faglig specialister. Vi får også tid til at opleve Aix’ hyggelig atmosfære ved at gå på marked, spadsere i den gamle by, sidde på caféer og lytte til springvandene og nyde det provençalske cuisine. Der bliver planlagt en kulturel tur omkring Paul Cézanne , som stammer fra Aix.


Bestil en brochure om turen til Aix – via email

Fem intense dage i Marseille – 10/6 til 14/6 2021

Vi bor i hjertet af Marseille, Le Vieux Port med masser af restauranter og caféer langs havnemolen. Programmet inkluderer besøg i Notre Dame de la Garde, bådtur til øen, Chateau d’If kendt fra le comte de Monte Cristo. Vi skal også besøge les calangues, en natur perle mellem Marseille og Cassis. For de kultur-interesserede skal vi besøge MUCEM. Vi spiser sammen på restaurant om aftenen.

Bestil en brochure om turen til Marseille – via email

Oplevelser i Bretagne - 26/8 - 2/9 2021

Vi bor i den hyggelige by Vannes, som ligger i bunden Morbihan golfen. Området er præget af tidevandet, som skifter hver 6. time. Vi skal ud og sejle og besøge en af golfens mange øer. I Carnac skal vi se de mange og mystiske megalitter, som er mere end 3000 år gamle. I Port-Louis får vi et historisk indblik i Frankrigs samhandel med Indien tilbage i det 17. århundrede. Vi har løbende franskundervisning – ved morgenmadsbord, over en drink, i bussen osv. – hvor vi, på fransk , taler om, hvad vi skal se og opleve. Udsolgt På den måde lærer du gode, brugbare gloser, så du kan forstå og deltage i aktiviteterne.

Sprogskoleophold og kultur i Montpellier

01/10 til 8/10 2021

Med denne rejse får du mulighed for både opleve den rige kultur fra Languedoc-Roussillon og en af de mest sydlandsk og livlig franske byer.

Du får også trænet dine sprogevner ved at deltage i et à la carte kursus i den bedste sprogskole i byen! Vi bliver et eksklusiv lille hold på 8 og vil bo i bycentrum i et traditionelt hotel à la francaise. Alt som skal opleves i Montpellier er i gå afstand.

Du vil bruge 3 formiddage i en lille hyggelig sprogskole, hvor du får mulighed for at forbedre dine talefærdigheder.

Hver eftermiddag, vil vi opleve sammen en af Montpelliers kulturelle begivenheder. Men du vil også kunne slappe af og nyde det sydfranske livstil, som præger hele byen: caféer, markeder, musik på gader og meget mere.

Vi vil også bruge to hele dage for at opdage den smukke natur ved kysten og i bjergene Cévennes.

Bestil en brochure om turen til Montpellier – via email