Sprog & Kultur rejser til Frankrig

Unikke oplevelser i Paris 

29/9 – 2/10 2022

Det kunstneriske Paris: Le village Montmartre.
I begyndelsen af det 20. århundrede var Paris skueplads for den impressionistiske revolution på Montmartre. Vi genopliver denne
fascinerende periode ved at opdage usædvanlige eller ukendte steder i denne del af Paris.
Denne rejse kombinerer kulturelle opdagelser, livskunst og turisme. Mens vi hører om bydelens historie, vil vi tage os tid til at gå rundt, stoppe op på caféterrasserne, snakke og tilbringe hyggelige aftener sammen.
Du vil opleve Montmartre-byens fortryllende og tidløse omgivelser, dens særlige historie med kunst og parisere i 1900-tallets Bøhmen.
På programmet: et besøg på et symbolsk sted. Præsentation af Montmartres historie, opdagelse af historiske cafeer, musikalsk aften i en cabaret.
Besøgene vil foregå på let fransk.
Prikken over i’et: valget af et 4-stjernet hotel i hjertet af Montmatre, langt fra den travle trafik i Paris. Alt kan gøres til fods i tre dage!

Bestil en brochure om turen til Paris – via email

Sprogskoleophold og kultur i Montpellier

29/5 til 5/6 2022

Med denne rejse får du mulighed for både at opleve den rige kultur fra Languedoc-Roussillon og en af de mest sydlandsk og livlig franske byer.

Du får også trænet dine sprogevner ved at deltage i et à la carte kursus i den bedste sprogskole i byen! Vi bor i byens centrum i et traditionelt hotel à la francaise. Alt som skal opleves i Montpellier er i gå afstand.

Du vil bruge 5 formiddage i en lille hyggelig sprogskole, hvor du får mulighed for at forbedre dine talefærdigheder.

Hver eftermiddag, vil vi opleve sammen en af Montpelliers kulturelle begivenheder. Men du vil også kunne slappe af og nyde det sydfranske livstil, som præger hele byen: caféer, markeder, musik på gader og meget mere.

Vi vil også bruge to dage for at opdage den smukke natur ved kysten og omkring Montpellier.

Bestil en brochure om turen til Montpellier – via email

La Côte Basque – 27/8 – 3/9 2022

 

En intens uge: kultur, historie, gastronomi, opdagelse af byen og regionen på fransk og à la carte. Biarritz, Saint-Jean-de-Luz, oplevelse af hav og bjerge.

 

Bestil en brochure om turen til Côte Basque – via email