Sprog & Kultur rejser til Frankrig

Sprog og kultur rejse til Montpellier

27/5 til 31/5 2024

Med denne rejse får du mulighed for at opleve en af de mest sydlandske og livlige franske byer.

Vi bliver et lille eksklusivt hold og bor i centrum i et traditionelt hôtel ”à la française”. Alle oplevelser i Montpellier ligger i gåafstand.

Vi har løbende franskundervisning – i parken, over en drink, i bussen osv. – hvor vi, på fransk, taler om, hvad vi skal se og opleve. På den måde lærer du gode, brugbare gloser, så du kan forstå og deltage i aktiviteterne.

Vi vil sammen opleve hver dag en af Montpelliers kulturelle begivenheder. Men du vil også kunne slappe af og nyde det sydfranske livsstil, som præger hele byen: caféer, markeder, gadeliv og meget mere. Du får en detaljeret liste af de forskellige kulturelle aktiviteter man kan deltage i sammen med nogle fifs om de gode restauranter, caféer, butikker.

Bestil en brochure om turen til Montpellier – via email

Oplev Marseille og bo i Aix-en-Provence 

5/6 til 11/6 2024

Oplev Marseille og bo i Aix-en-Provence på et hyggeligt familie drevet hotel i hjertet af den gamle by i et roligt kvarter.

Vi udforsker Aix-en-Provence og går i Cézannes fodspor, besøger hans gamle atelier. Herudover nyder Aix-en-Provences charmerende atmosfære, som er typisk for Provence.

Oplev pulsen af Marseille med en ægte Marseillaise!

Jeg tager jer med til byen, hvor jeg er vokset op og vi besøger Notre Dame de la Garde, tager på bådtur til øen, Chateau d’If kendt fra le comte de Monte Cristo. For de kultur-interesserede skal vi besøge MUCEM. Vi spiser sammen på restaurant om aftenen.

Bestil en brochure om turen til Marseille & Aix – via email

Oplev BEAUNE OG BOURGOGNE

Fra 31. august til 7. september 2024

En kulturel og kulinarisk rejse til hjertet af den legendariske Bourgogne-region med dens rige historiske, arkitektoniske og naturlige arv.

Vi går ture i det omkringliggende landskab og opdager en række historiske og arkitektoniske steder. Vi smager også på nogle af Bourgognes berømte vine.  Det hele foregår på letforståeligt fransk. Så du kan kombinere nydelsen af de smukke omgivelser med at øve sproget.

Vi slutter vores tur nær landsbyen Pouilly-Solutré, i François Mitterrands fodspor, og nyder den bukoliske ro i Mâconnais.

Bestil en brochure om turen til Bourgogne – via email

Abonner på mit nyhedsbrev